top of page

Sporten Tilburg

✔ Kleine traininggroepen

✔ Persoonlijk programma

✔ Inspannen en ontspannen

Wil je graag in een professionele omgeving sporten in Tilburg en daarbij persoonlijke begeleiding ontvangen? PT Coffee Club voldoet aan beide voorwaarden. Wij vinden het namelijk een uitdaging om jou te helpen bij het behalen van je sportieve doelen met het best mogelijke fitnessprogramma. Wij bieden je daarom maatwerk, aangezien iedereen op het gebied van sporten in Tilburg zo zijn of haar eigen wensen en doelen heeft.

Meer informatie? Bekijk onze abonnementen 

Logo_versie2.png

Sporten bij een leuke sportclub in Tilburg

Sporten draait bij ons in Tilburg niet alleen maar om inspanning, maar ook om plezier. Je traint namelijk in een aangename omgeving, die niet alleen een fitnessruimte herbergt, maar ook plaats biedt aan een gezellig koffietentje. Hier kun je voor of na je trainingssessie heerlijk ontspannen onder het genot van een gezond hapje en drankje. Onze koffiecorner is trouwens ook gewoon geopend voor klanten die geen gebruik willen maken van onze fitnessactiviteiten.

Plan nu een proeftraining in

Wil je zelf ervaren hoe leuk en effectief sporten in Tilburg is als je dat voortaan met een abonnement bij PT Coffee Club doet? Plan dan nu een proeftraining bij ons in of neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, bel hiervoor naar 06 18 72 50 87 of stuur een e-mail naar info@ptcoffeeclub.nl.

Ook interessant:

Fitness Tilburg | Sportschool met koffiebar | Sportclub Tilburg

CONTACT

Nassauplein 9A - 5046 PA TILBURG

Tel: 06 18 72 50 87

Email: info@ptcoffeeclub.nl

bottom of page