top of page

Sportclub Tilburg

✔ Kleine traininggroepen

✔ Persoonlijk programma

✔ Inspannen en ontspannen

Dat PT Coffee Club de leukste sportclub van Tilburg en omgeving is staat buiten kijf. Je kunt bij ons namelijk fitnessen combineren met een bezoek aan de gezellige koffiebar. Op die manier ontstaat een aangename mix van inspanning en ontspanning. Los van de sfeervolle ambiance die wij je bieden, kun je er ook op vertrouwen dat je tijdens het fitnessen op een perfecte manier wordt begeleid. De aanwezige vakkundige personal trainer zorgt daarvoor.

Meer informatie? Bekijk onze abonnementen 

Logo_versie2.png

Onze sportclub in Tilburg is geschikt voor iedereen

PT Coffee Club is de sportclub in Tilburg die voor iedereen geschikt is. Ongeacht of je nu voor de eerste keer in je leven gaat fitnessen of dat je een doorgewinterde atleet bent, wij bieden je altijd een uitdagend, persoonlijk en realistisch programma. Dit programma helpt je om jouw persoonlijke doelen te bereiken op je eigen fitnessniveau.

Neem contact met ons op

Wacht niet langer en meld je nu aan voor de leukste sportclub van Tilburg en omstreken. Heb je eerst toch nog een paar vragen over ons? Stel ze gerust. Je kunt ons zowel voor het regelen van jouw abonnement als voor het krijgen van vrijblijvende informatie altijd bellen via 06 18 72 50 87 of e-mailen via info@ptcoffeeclub.nl

Ook interessant:

Gym Tilburg | Group training Tilburg | Personal gym Tilburg

CONTACT

Nassauplein 9A - 5046 PA TILBURG

Tel: 06 18 72 50 87

Email: info@ptcoffeeclub.nl

bottom of page