top of page

PT CLUB

Duo training

De eerste stap naar verandering zetten is vaak het moeilijkste deel van het hele proces. Het kan helpen om dit samen met iemand te doen die je vertrouwt. Duo training is dan een ideale uitkomst. Het scheelt in kosten en je hebt dubbel zoveel plezier. Scroll verder voor meer informatie.

Alles over duo training bij PT Coffee Club

Proefles

duo training

Tijdens de eerste afspraak vinden wij het belangrijk om jullie wensen goed te bespreken. We brengen in kaart waar jullie tegenaan lopen en wat de doelen zijn. Op basis daarvan bepalen wat we wat jullie nodig hebben om dat doel te bereiken. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Duo training Tilburg

Wat is
duo training?

Wil je zeker weten dat duo training iets voor jullie is? Dat snappen we.

Het is een grote investering en je hebt het misschien nog nooit gedaan. Lees hier of duo training bij de PT Club bij jou past.

Duo training

Abonnementen
duo training

Welk abonnement past het beste bij jullie? Willen jullie 1 of 2 keer per week trainen? Kies de optie die het beste bij jullie past!

Duo training Tilburg

Onze personal trainers

Een goede klik met je personal trainer vinden wij een van de belangrijkste dingen als je bij ons lid bent. Je ziet elkaar wekelijks en een fijne sfeer is dan van groot belang. Ieder heeft net een andere specialiteit, en ze willen je stuk voor stuk verder helpen. 

PT Coffee Club-55.jpg
Duo training Tilburg

Duo training

Meest gekozen abonnement

Het abonnement dat het meeste wordt afgenomen bij PT Club > duo training. En wij begrijpen dat wel. Samen met je beste vriend, partner, zoon/dochter of collega werken aan je gezondheid kan heel erg goed voor je zijn. Duo training is de ideale uitkomst als je het lastig vindt om gemotiveerd te blijven, je meer tijd wilt doorbrengen met je workoutbuddy of wat geld wilt besparen. Want eerlijk is eerlijk, het scheelt een paar centen. 

Verschillende niveaus

De vraag die wij vaak krijgen is of je ook samen kunt trainen als je verschillende niveaus van 'fitheid' hebt. Ons antwoord: ja zeker! Ondanks dat de een misschien wat meer of minder belastbaar is dan de ander kunnen onze trainers nog steeds een training ontwerpen die uitdagend is voor jullie allebei. Daarnaast zijn er naast het aantal kilo's dat je kunt tillen ook veel andere aspecten van fitness waar aan gewerkt kan worden. Denk aan mobiliteit, lenigheid, conditie, houding, etc. 

Klinkt dit als een goede optie voor jullie en wil je weten wat hier nou daadwerkelijk van klopt? Plan dan snel je proefles in via onderstaande knop.

    Duo training bij PT Club:

      > onderling niveau verschil geen probleem

      > extra motivatie en uitdaging

      > sterkere mindset

      > beter voor de portemonnee

      > gecertificeerde trainers

  • Instagram
  • Facebook

Friends that sweat together, stay together.

Duo training Tilburg
bottom of page