Fit worden zou geen straf moeten zijn. Het is een geweldige en krachtige levensstijl die iedereen kan bereiken. Wij geloven in de focus op de prettige kant van fitness. En hoewel je af en toe misschien spierpijn zult hebben, zal de hoeveelheid plezier en energie die je ervaart zwaarder wegen dan het ongemak. Doordat onze lijntjes met fysiotherapie zo kort zijn hebben we al met veel verschillende mensen te maken gehad. Revalidatie, topsport, gewicht verliezen, een marathon lopen of toch wat meer spiermassa? Wij weten precies hoe jij jouw doel bereikt en helpen je daar graag bij.

PERSONAL TRAINING

Er is geen kant-en-klaar model om gezond te zijn. Of je nu nieuw bent in de wereld van fitness of een ervaren atleet bent, er is altijd wel iets interessants om te leren. Daarom is personal training een goede manier om erachter te komen wat voor jou werkt. Je werkt een uur lang hard aan jezelf zodat je elke keer een stapje dichterbij je doel bent. Dit doe je samen met jouw personal trainer in onze PT CLUB. Tijdens jouw training zullen er maximaal 5 anderen (zelfstandig) aan het sporten zijn, zo kunnen we garanderen dat het nooit te druk wordt in de zaal, er voldoende afstand kan worden gehouden en je je dus volledig kunt focussen op jezelf. Want hoe goed jouw personal trainer je ook begeleidt, uiteindelijk moet jij het zelf doen. Het vergt wat doorzettingsvermogen, (mentale) kracht en concentratie, maar de voldoening die je achteraf voelt is onbetaalbaar. Wij zijn dat gelukkig niet...;-) check hier onze verschillende abonnementen en kies er een die het beste bij jou past!

 

GROUP TRAINING

Soms heb je net wat meer motivatie nodig of misschien vind je het veel leuker om samen met iemand/anderen te sporten. Je kunt je laten opzwepen door de energie van de groep en je drive om net dat beetje extra te geven is groot. In de PT Club kun je ook terecht voor groepstraining (2-5 personen). Tijdens dit uur krijg je begeleiding van een personal trainer en werk je samen kei hard aan je gezondheid! Wil je meer informatie of een afspraak in plannen? Stuur dan via onderstaande knop even een mailtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug. 

HUUR JE EIGEN UUR

Ben je met je groep vrienden, teamgenoten, buren, enz. op zoek naar een ruimte waar jullie volledig je eigen gang kunnen gaan zonder gestoord te worden door andere sporters? Je kunt onze fitnessruimte per uur huren en gebruik maken van alle materialen, muziekboxen en ruimte. Geïnteresseerd? Stuur ons via onderstaande link een mailtje met gewenste dag en tijdstip en dan kun jij gebruik maken van je privé gym!