top of page

Fit worden zou geen straf moeten zijn. Het is een geweldige en krachtige levensstijl die iedereen kan bereiken. Wij geloven in de focus op de prettige kant van fitness. En hoewel je af en toe misschien spierpijn zult hebben, zal de hoeveelheid plezier en energie die je ervaart zwaarder wegen dan het ongemak. Doordat onze lijntjes met fysiotherapie zo kort zijn hebben we al met veel verschillende mensen te maken gehad. Revalidatie, topsport, gewicht verliezen, een marathon lopen of toch wat meer spiermassa? Wij weten precies hoe jij jouw doel bereikt en helpen je daar graag bij.

Lees verder voor ons trainingsaanbod of lees hier de ervaringen van anderen.

DUO TRAINING

Soms heb je net wat meer motivatie nodig of misschien vind je het veel leuker om samen met iemand te sporten. Je kunt je laten opzwepen door de energie van de ander en je drive om net dat beetje extra te geven is groot. In de PT Club kun je ook terecht voor duo training (2 personen). Tijdens dit uur krijg je begeleiding van een personal trainer en werk je samen kei hard aan je gezondheid!

PERSONAL 
TRAINING

Er is geen kant-en-klaar model om gezond te zijn. Of je nu nieuw bent in de wereld van fitness of een ervaren atleet bent, er is altijd wel iets interessants om te leren. Daarom is personal training een goede manier om erachter te komen wat voor jou werkt. Je werkt een uur lang hard aan jezelf zodat je elke keer een stapje dichterbij je doel bent. Dit doe je samen met jouw personal trainer in onze PT CLUB. Het vergt wat doorzettingsvermogen, (mentale) kracht en concentratie, maar de voldoening die je achteraf voelt is onbetaalbaar. Wij zijn dat gelukkig niet...;-) check hier onze verschillende abonnementen en kies er een die het beste bij jou past!

GROEPSLESSEN

Tijdens onze groepslessen hoef je niet na te denken, en werk je je volledig in het zweet. Voor je het weet is het uur voorbij! Samen met maximaal 5 anderen kun jij deelnemen aan een Full Body Strength & Conditioning les. Deze wordt gegeven door een gekwalificeerde trainer die het uiterste uit jou weet te halen. Ben jij benieuwd geworden? Plan gauw je eerste proefles en dan zien we je snel!

HUUR JE EIGEN UUR

Ben je met je groep vrienden, teamgenoten, buren, enz. op zoek naar een ruimte waar jullie volledig je eigen gang kunnen gaan zonder gestoord te worden door andere sporters? Je kunt onze fitnessruimte per uur huren en gebruik maken van alle materialen, muziekboxen en ruimte. Geïnteresseerd? Stuur ons via onderstaande link een mailtje met gewenste dag en tijdstip en dan kun jij gebruik maken van je privé gym!

Personal Training
Huur je eigen uur
bottom of page