top of page

We change lives by improving health

PT Coffee Club Tilburg

Je kwaliteit van leven verbeteren door aan je gezondheid te werken. Dat is waar PT Club voor staat. Wat jouw aandachtspunt ook is, wij begeleiden jou naar het hoogst haalbare. Eerlijk, concreet en op een manier die bij joú past.

Onze
visie.

Get to know us

Wij geloven dat een gezonde levensstijl begint bij een fit lichaam. Maar een fit lichaam is meer dan alleen krachttraining. Een sterke geest, voedzaam eten, minder stress en meer rust zijn net zo belangrijk als het aankomt op lekker in je vel zitten.

 

Bij PT Coffee club kun je voor elk aspect van gezondheid terecht. Onze trainers staan altijd voor je klaar en niks menselijks is ons vreemd. Daar waar de meeste sportscholen stoppen, kijken wij nog wat verder door onze multidisciplinaire aanpak. Vrouwen en mannen van elke leeftijd kunnen bij ons terecht voor vakkundig advies, tips en kwalitatief goede begeleiding. Zodat jij kan genieten van een vitaal leven!

Ons team.

Maak kennis met ons team! We helpen je met veel passie, plezier en liefde voor ons vak. Bij PT Club werken we uitsluitend met gecertificeerde trainers. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en ervaring en brengt daarmee zijn eigen specialisme mee. Zo is er altijd wel iemand die bij jou past en waarmee het ook klikt. Dat is wel zo belangrijk!

bottom of page