top of page

PT CLUB

Small group training

In onze small group training sport je onder begeleiding van een gecertificeerde personal trainer, in een rustige ruimte met maximaal 5 anderen. Meer weten?  

Scroll verder voor meer informatie.

Alles over small group training bij PT Coffee Club

Proefles small
group training

Je kunt vrijblijvend een keer meedoen met een small group training om te beslissen of het bij jou past. Je wordt opgevangen door de trainer met wie je bijzonderheden, wensen en je niveau kunt bespreken. Iedereen is welkom!

Small group training Tilburg

Wat is small group training?

Tijdens onze groepslessen hoef je niet na te denken, en werk je je volledig in het zweet. Voor je het weet is het uur voorbij! Samen met maximaal 5 anderen kun jij deelnemen aan een Full Body Strength & Conditioning les. Benieuwd of dit bij je past?

Small group training Tilburg

Abonnementen small group training

Welk abonnement past het beste bij je? Wil je 1 of 2 keer per week trainen? Kies de optie die het beste bij je past!

Small group training Tilburg

Rooster small group training

Bekijk hier de tijden en dagen waarop de small group trainingen worden gegeven. 

Small group training Tilburg
Small group training Tilburg

Small group training

Wij willen dat sport, goede begeleiding en een fijne omgeving beschikbaar is voor iedereen. Daarom bieden wij ook kleinschalige groepstrainingen aan in onze trainingsruimte. Je hebt keuze uit verschillende lessen. Het rooster vind je hier.

Strength Group Training

Tijdens onze groepslessen hoef je niet na te denken, en werk je je volledig in het zweet. Voor je het weet is het uur voorbij! Samen met maximaal 5 anderen kun jij deelnemen aan een Full Body Strength & Conditioning les. De focus ligt op kracht oefeningen, de juiste techniek, conditie en het is ook nog eens gezellig! De training wordt gegeven door een gekwalificeerde trainer die het uiterste uit jou weet te halen. Ben jij benieuwd geworden? Plan gauw je eerste proefles en dan zien we je snel!

SOON: Yoga

New in! Vanaf november 2023 kun je ook genieten van een fijne yogales bij PT Club. Als je behoefte hebt aan rust, meer contact met je lijf of je wil bijvoorbeeld soepeler worden, dan is yoga een goede toevoeging aan jouw leven. Een moment voor jezelf die bijdraagt aan een gezonde lichaam én geest. De les is toegankelijk voor ieder niveau, vrouwen én mannen en elke leeftijd. Probeer nu via onderstaande knop.

    Small group training bij PT Club:

      > onderling niveau verschil geen probleem

      > verschillende lessen

      > maximaal 6 personen per les

      > aandacht voor juiste techniek

      > gecertificeerde trainers

  • Instagram
  • Facebook

Let the enthusiasm and energy from the group be your fuel.

Small group training Tilburg
bottom of page