top of page

COFFEE

Koffie en (top)sport... volgens ons een van de beste combinaties en daarom zijn wij een sportschool met koffiebar. PT Coffee Club serveert naast je dagelijkse work-out ook je dagelijkse kop koffie. Ideaal als je net wat meer energie nodig hebt om alles te geven tijdens het sporten of als je nog een lange dag te gaan hebt na je training. Ook als je geen fan bent van koffie kun je bij ons terecht. Elke dag maken wij frisse smoothies, voorzien we je van herstelshakes of bakken we vers bananenbrood.
 

Aandacht voor details in onze sportschool met koffiebar
 

Wij vinden het belangrijk om bewust met onze klanten, producten en de wereld bezig te zijn en besteden daarom in onze sportschool met koffiebar extra veel aandacht aan de details. Zo is al onze thee biologisch gecertificeerd, proberen we met lokale ondernemers samen te werken en maken we bijna alles zelf. Goed in je vel zitten begint bij goed voor jezelf zorgen en wij dragen daar graag aan bij.
 

Geniet van onze koffie
 

Je bent bij onze sportschool met koffiebar op elk moment van de dag welkom om van ons smakelijke aanbod te genieten. Daarbij maakt het niet uit of je wel of niet bij ons sport. Nieuwsgierig geworden? Kom dan bij ons in Tilburg langs of bel via 06 18 72 50 87 of stuur een e-mail naar info@ptcoffeeclub.nl voor meer informatie over ons.
 

Anderen bekeken ook:
 

Fitnessruimte reserveren Tilburg | Personal fitness Tilburg | 1-op-1 training Tilburg

Coffee
Leveranciers aan het woord
Schermafbeelding 2020-10-20 om 14.55.35.

PT Coffee Club kiest voor Mllgrm® clean performance coffee (spreek uit als Milligram). Mllgrm® staat voor bewust koffie drinken. Door precies te weten wat je drinkt, creëer jij een gezonde koffieroutine voor jezelf. Mllgrm® informeert jou over de exacte hoeveelheid cafeïne in jouw kop koffie en het effect daarvan op jouw prestaties. Zo krijg jij de controle over je dagelijkse energie. En ondertussen geniet je van een pure 100% specialty koffie.

Schermafbeelding 2020-10-20 om 14.59.04.

Essentials Tea staat voor kwaliteit en beleving. Dit zie je terug in al onze producten. Wij importeren en leveren biologische losse thee aan horeca en bedrijven. De import gebeurt rechtstreeks en we bezoeken de plantages zelf om te zien hoe de thee wordt verbouwd en verwerkt. Zo houden wij nauw contact met de theeboeren en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Onze thee wordt met de hand geplukt en verwerkt. Zo behoud je de optimale kwaliteit van het blad en de smaak. Essentials Tea is biologisch gecertificeerd door Skal en sinds 2018 aangesloten bij Euro-Toques Nederland.

bottom of page