top of page

Fitness Tilburg

✔ Kleine traininggroepen

✔ Persoonlijk programma

✔ Inspannen en ontspannen

Fitness wordt op meerdere locaties in Tilburg aangeboden, maar het concept van PT Coffee Club is ronduit uniek. Wij bieden je een fitnessruimte voor personal training én een gezellig koffietentje onder één dak. Je geniet dus voor of na een inspannende sportieve sessie van een heerlijke bak koffie of een van onze gezonde smoothies of shakes. Overigens ben je voor een smakelijk – én gezond – hapje en drankje ook altijd welkom op de momenten dat je geen gebruik wilt maken van onze sportfaciliteiten.

Meer informatie? Bekijk onze abonnementen 

Logo_versie2.png

Maatwerk bij fitness in Tilburg

Wij kiezen bewust voor maatwerk met betrekking tot het soort fitness wat wij aanbieden in Tilburg. Elke persoon die van onze sportieve diensten gebruik wilt maken heeft per slot van rekening eigen specifieke doelen voor ogen. Samen met een van onze personal trainers stel je daarom eerst je persoonlijke, realistische trainingsprogramma samen, zodat je ook echt het gewenste resultaat bereikt.

Kies voor een training op professionele wijze

Met behulp van een personal trainer van PT Coffee Club fitness in Tilburg beoefenen is ronduit prettig, omdat je tijdens je training op een uiterst professionele manier wordt gecoacht. Je bouwt daarbij altijd op onze jarenlange kennis en ervaring. Bel via 06 18 72 50 87 of e-mail via info@ptcoffeeclub.nl vandaag nog om onze verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Anderen bekeken ook:

Fitness coaching Tilburg | Gym Tilburg | Group training Tilburg

CONTACT

Nassauplein 9A - 5046 PA TILBURG

Tel: 06 18 72 50 87

Email: info@ptcoffeeclub.nl

bottom of page