top of page

Persoonlijke sportcoach Tilburg

✔ Kleine traininggroepen

✔ Persoonlijk programma

✔ Inspannen en ontspannen

Om uitmuntende sportieve resultaten te kunnen bereiken, zijn trainingen van een persoonlijke sportcoach van PT Coffee Club uit Tilburg essentieel. We vinden het namelijk een persoonlijke uitdaging om het maximale uit je te halen, zodat je écht de sportieve of gezondheidsdoelen haalt die je voor ogen hebt op het moment dat je voor de eerste keer bij ons binnenstapt.

Meer informatie? Bekijk onze abonnementen 

Logo_versie2.png

De gerichte aanpak van onze persoonlijke sportcoach in Tilburg

Bij onze aanpak houden we je persoonlijke niveau goed in de gaten, zodat we voor beginnelingen de lat niet te hoog leggen en ervaren sporters geen oefeningen laten doen die te makkelijk zijn. Ga je met onze persoonlijke sportcoach in Tilburg aan de slag? Dan stel je samen een trainingsprogramma samen, waardoor je goed ziet hoe je stap voor stap het gewenste eindresultaat bereikt.

Plan een afspraak met onze personal trainer

Omdat onze persoonlijke sportcoach in Tilburg graag heel gericht met je aan de slag gaat, zijn dit soort trainingssessies alleen maar op afspraak beschikbaar. Op die manier weet je ook echt zeker dat jouw vaste coach tijd voor je heeft om je optimaal bij je trainingen te ondersteunen. Neem nu contact met ons op door te bellen naar 06 18 72 50 87 of stuur een e-mail naar info@ptcoffeeclub.nl voor meer informatie over ons.

Bekijk ook eens:

Sportclub Tilburg | Fitnessruimte reserveren Tilburg | 1-op-1 training Tilburg

CONTACT

Nassauplein 9A - 5046 PA TILBURG

Tel: 06 18 72 50 87

Email: info@ptcoffeeclub.nl

bottom of page