top of page

1-op-1 training Tilburg

✔ Kleine traininggroepen

✔ Persoonlijk programma

✔ Inspannen en ontspannen

Het grote voordeel van een 1-op-1 training in Tilburg is dat de instructeur extra veel persoonlijke aandacht aan je kan besteden. Deze trainingsmethode bij PT Coffee Club maakt het daarom ook veel makkelijker om van je work-outs maatwerk te maken. Op deze manier train je altijd op het juiste niveau en doe je vrijwel uitsluitend de oefeningen die echt van belang zijn voor het gewenste eindresultaat.

Meer informatie? Bekijk onze abonnementen 

Logo_versie2.png

Het voordeel van een 1-op-1 training in Tilburg

Tijdens een 1-op-1 training in Tilburg deel je de sportzaal met maximaal vier personen, zodat je niet op je beurt hoeft te wachten om bepaalde fitnessapparaten te kunnen gebruiken. Daarnaast heeft het beperkte aantal deelnemers als voordeel dat je je veel beter op je eigen oefeningen kunt concentreren en niet constant wordt afgeleid.

Maak vandaag nog een afspraak

Wij hanteren een capaciteitslimiet tijdens elke sessie van onze 1-op-1 training in Tilburg. Je kunt hiervoor dus niet spontaan bij PT Coffee Club binnenstappen. Wil je graag aan zo’n persoonlijke training meedoen? Neem dan nu telefonisch contact met ons op via 06 18 72 50 87 of per e-mail via info@ptcoffeeclub.nl om de verschillende mogelijkheden door te nemen. Wij helpen u graag om uw persoonlijke sportieve doelen te bereiken.

Ook interessant:

Persoonlijke sportcoach Tilburg | Fitnessruimte reserveren Tilburg | Fitness Tilburg

CONTACT

Nassauplein 9A - 5046 PA TILBURG

Tel: 06 18 72 50 87

Email: info@ptcoffeeclub.nl

Bedankt voor uw bericht! We nemen z.s.m. contact met u op.

bottom of page