top of page

Fitnessruimte reserveren Tilburg

✔ Kleine traininggroepen

✔ Persoonlijk programma

✔ Inspannen en ontspannen

Een geschikte fitnessruimte reserveren in Tilburg kan een hele toer zijn, omdat je graag wilt dat deze aan een aantal specifieke eisen voldoet. In veel gevallen zal een grote sportzaal reserveren in Tilburg echter teveel van het goede zijn. Je bent op zoek naar een ruimte waar je met een groepje ook echt de fitnessoefeningen kan doen die jullie willen doen. Daarnaast wil je graag een sportzaal reserveren in Tilburg waar je de juiste apparaten tot je beschikking hebt waar je tijdens je training gebruik van kunt maken.

Meer informatie? Bekijk onze abonnementen 

Logo_versie2.png

Een ideale fitnessruimte reserveren in Tilburg

We hebben goed nieuws voor je, want zoeken is niet langer nodig, je kunt namelijk de sportzaal van PT Coffee Club in Tilburg reserveren. Onze fitnessruimte reserveren in Tilburg betekent natuurlijk ook dat je tijdens de huurperiode onbeperkt van alle aanwezige fitness- en audioapparatuur gebruik mag maken. Op die manier kun je eigen trainingsprogramma van A tot Z vormgeven. Deze service kom je bij het reserveren van een andere sportzaal in Tilburg zelden tot nooit tegen.

Reserveer direct

Omdat PT Coffee Club natuurlijk ook zelf allerlei lessen organiseert, is het wel belangrijk dat je tijdig aangeeft dat je voor privédoeleinden van onze ruimte gebruik wilt maken. Wij laten graag zien dat het erg eenvoudig is om onze fitnessruimte in Tilburg te reserveren. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan snel telefonisch contact met ons op via 06 18 72 50 87 of per e-mail via info@ptcoffeeclub.nl om de verschillende mogelijkheden en abonnementen door te spreken.

Ook interessant:

Persoonlijke sportcoach Tilburg | Sporten Tilburg | Sportschool met koffiebar

CONTACT

Nassauplein 9A - 5046 PA TILBURG

Tel: 06 18 72 50 87

Email: info@ptcoffeeclub.nl

bottom of page