top of page

Personal fitness Tilburg

✔ Kleine traininggroepen

✔ Persoonlijk programma

✔ Inspannen en ontspannen

Ben je op zoek naar personal fitness in Tilburg? Zoek dan niet langer, want bij PT Coffee Club zit je daarvoor goed. Tijdens de sessies krijg je er namelijk een eigen fitness trainer uit Tilburg toegewezen, die continu de voortgang van je prestaties in het oog houdt en constant bezig is om jou te motiveren. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je maatwerk op het gebied van fitness mag verwachten, zodat al je zweetdruppels tijdens de work-outs ook echt concrete resultaten opleveren.

Meer informatie? Bekijk onze abonnementen 

Logo_versie2.png

Resultaatgerichte aanpak tijdens personal fitness in Tilburg

Ga je voortaan bij ons sporten? Dan stel je samen met de fitness trainer uit Tilburg eerst een plan van aanpak op. Deze gerichte, individuele vorm van personal fitness in Tilburg werkt voor veel van onze klanten extra motiverend. Op basis van onze expertises zorgen we er in die planning ook voor dat de lat niet al te hoog komt te liggen. Dat zou namelijk een demotiverend effect kunnen veroorzaken, waardoor je gedurende het trainingstraject afhaakt.

Kom trainen op afspraak

Omdat de fitness trainer van PT Coffee Club personal fitness in Tilburg uiterst serieus nemen, verzorgen we uitsluitend 1-op-1 trainingen of groepssessies met een beperkt aantal deelnemers. Om optimaal van de vakkundige kwaliteiten van onze fitness trainer in Tilburg te kunnen profiteren, is het dan ook zaak om vooraf je sessies bij ons in te plannen. Dat kan zowel telefonisch via 06 18 72 50 87 als per e-mail via info@ptcoffeeclub.nl. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over ons.

Ook interessant:

Personal training Tilburg | Sportschool met koffiebar | Personal gym Tilburg

CONTACT

Nassauplein 9A - 5046 PA TILBURG

Tel: 06 18 72 50 87

Email: info@ptcoffeeclub.nl

Bedankt voor uw bericht! We nemen z.s.m. contact met u op.

bottom of page