top of page

Personal gym Tilburg

✔ Kleine traininggroepen

✔ Persoonlijk programma

✔ Inspannen en ontspannen

PT Coffee Club is een personal gym in Tilburg. Onze ervaren personal trainers gaan graag met je aan de slag zodat jij je gewenste sportieve of gezondheidsdoelen ook echt bereikt. Daartoe organiseren we 1-op-1-trainingen, waarbij we alle aandacht voor je hebben. Je krijgt daarbij tijdens het uitvoeren van de trainingsopdrachten rechtstreekse motiverende feedback over hoe bepaalde oefeningen nog effectiever kunnen worden uitgevoerd.

Meer informatie? Bekijk onze abonnementen 

Logo_versie2.png

Voordelen van een personal gym in Tilburg

Het bijkomende voordeel van onze personal gym is ook dat je niet lang hoeft te wachten om van bepaalde fitnessapparaten gebruik te maken. Dat geldt niet alleen voor onze 1-op-1 sessies, maar ook voor onze groepslessen, omdat we de trainingsgroepen altijd bewust klein houden. We doen in onze personal gym in Tilburg ons uiterste best om je in een aangename omgeving sportief actief te houden.

Plan nu een persoonlijke training in

De directe aanpak die we met onze klanten in onze personal gym in Tilburg hanteren heeft tot gevolg dat jij je trainingssessies altijd vooraf bij ons in moet plannen. Op die manier weet je ook echt zeker dat een van onze trainers op dat moment klaar staat om je tijdens je training optimaal te begeleiden. Bel via 06 18 72 50 87 of e-mail via info@ptcoffeeclub.nl voor informatie over onze abonnementen of afspraken.

Anderen bekeken ook:

Fitnessruimte huren Tilburg | Fitness Tilburg | Personal fitness Tilburg

CONTACT

Nassauplein 9A - 5046 PA TILBURG

Tel: 06 18 72 50 87

Email: info@ptcoffeeclub.nl

bottom of page