top of page

Fitnessruimte huren Tilburg

✔ Kleine traininggroepen

✔ Persoonlijk programma

✔ Inspannen en ontspannen

Wil je een goed uitgeruste fitnessruimte huren in Tilburg? Ontdek dan de mogelijkheden bij PT Coffee Club. Op het moment dat we hem zelf niet voor onze trainingen benutten kun je namelijk zonder problemen onze sportzaal huren in Tilburg. Daarbij spreekt het voor zich dat je dan ook meteen onbeperkt van alle aanwezig fitnessapparaten gebruik mag maken. Het is daarnaast ook mogelijk om gebruik te maken van onze audio-installatie, zodat je jouw persoonlijke fitnessprogramma voorziet van lekkere muziek.

Meer informatie? Bekijk onze abonnementen 

Logo_versie2.png

Voor verschillende doeleinden een fitnessruimte huren in Tilburg

De redenen om een fitnessruimte te huren in Tilburg kunnen heel verschillend zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je met een vriendengroep in alle rust een specifiek trainingsprogramma wilt doorlopen. Daarnaast kunnen we ons indenken dat je graag samen met je familieleden of buren in een gezellige omgeving sportief actief wilt zijn. Een sportzaal huren bij PT Coffee Club in Tilburg is voor al deze activiteiten een uitkomst.

Neem contact met ons op

Omdat onze personal trainers natuurlijk ook regelmatig van de sportzaal gebruikmaken, is het belangrijk om bijtijds aan ons door te geven dat je interesse hebt om onze fitnessruimte in Tilburg te huren. Natuurlijk kun je ook altijd geheel vrijblijvend contact via 06 18 72 50 87 of via info@ptcoffeeclub.nl met ons opnemen als je een of meerdere vragen over onze sportzaal huren in Tilburg hebt. Wij helpen je graag met het bereiken van jouw sportieve doelen door onze ruimte beschikbaar te stellen. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van personal training, zodat jij jouw doelen nog sneller bereikt.

Bekijk ook eens:

Persoonlijke sportcoach Tilburg | Fitness coaching Tilburg | Sporten Tilburg

CONTACT

Nassauplein 9A - 5046 PA TILBURG

Tel: 06 18 72 50 87

Email: info@ptcoffeeclub.nl

bottom of page