top of page
Personal Trainer Stretchen Session

Duo training

Het abonnement dat het meeste wordt afgenomen bij PT Club > duo training. En wij begrijpen dat wel. Samen met je beste vriend, partner, zoon/dochter of collega werken aan je gezondheid kan heel erg goed voor je zijn. Duo training is de ideale uitkomst als je het lastig vind om gemotiveerd te blijven, je meer tijd wilt doorbrengen met je workoutbuddy of wat geld wilt besparen. Want eerlijk is eerlijk, het scheelt een paar centen. 

De vraag die wij vaak krijgen is of je ook samen kunt trainen als je verschillende niveaus van 'fitheid' hebt. Ons antwoord: ja zeker! Ondanks de een misschien wat meer of minder belastbaar is dan de ander kunnen onze trainers nog steeds een trainen ontwerpen die jullie uitdagend is voor jullie allebei. Daarnaast zijn er naast het aantal kilo's dat je kunt tillen ook veel andere aspecten van fitness waar aan gewerkt kan worden. Denk aan mobiliteit, lenigheid, conditie, houding, etc. 

Klinkt dit als een goede optie voor jullie en wil je weten wat hier nou daadwerkelijk van klopt? Plan dan snel je proefles in via onderstaande knop.

Duo training bij PT Club:

      > onderling niveau verschil geen probleem

      > extra motivatie en uitdaging

      > sterkere mindset

      > beter voor de portemonnee

      > gecertificeerde trainers

  • Instagram
  • Facebook

STRONGER TOGETHER

bottom of page