top of page
Personal Trainer Stretchen Session

Small group training

Wij willen dat sport, goede begeleiding en een fijne omgeving beschikbaar is voor iedereen. Daarom bieden wij ook kleinschalige groepstrainingen aan in onze trainingsruimte. Je hebt keuze uit verschillende lessen. Het rooster vind je hier.

Strength Group Training

Tijdens onze groepslessen hoef je niet na te denken, en werk je je volledig in het zweet. Voor je het weet is het uur voorbij! Samen met maximaal 5 anderen kun jij deelnemen aan een Full Body Strength & Conditioning les. De focus ligt op kracht oefeningen, de juiste techniek, conditie en het is ook nog eens gezellig! De training wordt gegeven door een gekwalificeerde trainer die het uiterste uit jou weet te halen. Ben jij benieuwd geworden? Plan gauw je eerste proefles en dan zien we je snel!

Yoga

New in! Vanaf september 2023 kun je ook genieten van een fijne yogales bij PT Club. Als je behoefte hebt aan rust, meer contact met je lijf of je wil bijvoorbeeld soepeler worden, dan is yoga een goede toevoeging aan jouw leven. Een moment voor jezelf die bijdraagt aan een gezonde lichaam én geest. De les is toegankelijk voor ieder niveau, vrouwen én mannen en elke leeftijd. Probeer nu via onderstaande knop.

Small group training bij PT Club:

      > onderling niveau verschil geen probleem

      > verschillende lessen

      > maximaal 6 personen per les

      > aandacht voor juiste techniek

      > gecertificeerde trainers

  • Instagram
  • Facebook

YOU ARE IN CHARGE
OF YOUR BODY

bottom of page