top of page
Personal Trainer Stretchen Session

Personal training

Personal training, is dat wat voor jou? Er hangen veel stigma's om heen en het is best een investering dus we begrijpen dat je de keuze niet zomaar maakt. Lees gauw verder waarom wij denken dat personal training bij PT Club geen overbodige luxe is.

In onze ogen is het eigenlijk gek dat niet iedereen die in de sportschool staat minstens 1 personal training heeft gehad. Als we willen voetballen gaan we op voetbaltraining, wil je leren sparren dan ga je op boksles maar als je krachttraining gaat doen gaan we het allemaal maar zelf uitzoeken. Met als gevolg blessures, een alles-of-niets mentaliteit, geen idee waar te beginnen of keihard werken maar geen resultaten behalen. Niet ideaal dus. 

Misschien heb je een beeld in je hoofd van een personal training waarbij je in een sportruimte netjes de oefeningen afwerkt, hier en daar wat opmerkingen krijgt en er om de paar minuten 'hou vol' wordt geroepen. En als t even kan moet je vooral een voedingsschema gaan volgen en je calorieën gaan tellen. Nou, bij PT Club gaat het allemaal nét even wat anders. Gezondheid staat bij ons op nummer één en omdat iedereen anders is heeft iedereen dus wat anders nodig. We staan voor duurzame verandering en kijken verder dan 1 uur sporten in de week.

Bij PT Club kun je verwachten dat jouw personal training aangepast en ontworpen is op jouw specifieke doel, leeftijd, geslacht, belastbaarheid en behoefte​. Je leert de juiste techniek, hebt een stok achter de deur en traint naast je lichaam ook je geest. Een sterkere mindset, doorzettingsvermogen en zelfverzekerdheid gegarandeerd!

Nog meer weten, vragen stellen of kennis maken met een van ons? Boek hieronder vrijblijvend een intake!

Personal training bij PT Club:

      > geen 'one size fits all'

      > kennis van het vrouwelijk en mannelijk lichaam

      > sterkere mindset

      > tools om zelfstandig te kunnen trainen

      > gecertificeerde trainers

  • Instagram
  • Facebook

ONE SIZE FITS NONE

bottom of page