top of page

Gym Tilburg

✔ Kleine traininggroepen

✔ Persoonlijk programma

✔ Inspannen en ontspannen

Regelmatig bewegen is goed voor je lichaam en onze gym in Tilburg is de uitgelezen plek voor het uitvoeren van de juiste oefeningen. Wij zorgen er namelijk voor dat je tijdens het fitnessen deskundig wordt begeleid, zodat je optimale resultaten behaalt. Het maakt daarbij niet uit of je een beginnende sporter of een ervaren atleet bent, want we hebben alle noodzakelijke expertise in huis om iedereen op het eigen niveau de beste training te bezorgen.

Meer informatie? Bekijk onze abonnementen 

Logo_versie2.png

Onze gym in Tilburg is ook een gezellige koffietent

Je geniet bij onze gym in Tilburg niet enkel van een vermoeiende training, maar ook van een heerlijke kop koffie. Het spreekt daarbij voor zich dat we meer dan alleen maar de lekkerste koffie aan onze klanten serveren. Je kunt namelijk ook terecht voor een frisse smoothie, een smakelijke shake of een zelfgebakken stuk bananenbrood. Kortom, allerlei gezonde drankjes en hapjes om voor of na het sporten weer wat extra energie op te doen.

Schrijf jezelf in voor trainingen

PT Coffee Club biedt klanten een breed aanbod aan trainingsmogelijkheden, waaronder ook 1-op-1 trainingen. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor groepslessen in onze gym in Tilburg terecht. Is je interesse gewekt? Neem dan nu telefonisch contact met ons op via 06 18 72 50 87 of per e-mail via info@ptcoffeeclub.nl voor meer informatie over ons.

Anderen bekeken ook:

1-op-1 training Tilburg | Group training Tilburg | Sportclub Tilburg

CONTACT

Nassauplein 9A - 5046 PA TILBURG

Tel: 06 18 72 50 87

Email: info@ptcoffeeclub.nl

Bedankt voor uw bericht! We nemen z.s.m. contact met u op.

bottom of page