top of page

Group training Tilburg

✔ Kleine traininggroepen

✔ Persoonlijk programma

✔ Inspannen en ontspannen

Een group training in Tilburg zorgt voor een flinke motivatieboost. Je werkt namelijk met iedereen aan een gezond en sportief lichaam en zo stimuleer je elkaar om samen tot de beste resultaten te komen. Daarnaast is trainen in groepsverband natuurlijk ook gewoon heel erg gezellig. Dat geldt zeker voor de sessies bij PT Coffee Club, omdat je voor of na je training in het bijbehorende koffietentje iets met elkaar kunt drinken.

Meer informatie? Bekijk onze abonnementen 

Logo_versie2.png

Een group training in Tilburg op je eigen niveau

Een gerichte, persoonlijke aanpak is een van de speerpunten bij PT Coffee Club. We kiezen er bewust voor om het aantal deelnemers per groep te beperken tot maximaal vier. Voor een perfecte group training in Tilburg is het wel van belang dat alle deelnemers zich ongeveer op hetzelfde niveau bevinden, zodat de groepsles voor elke deelnemer interessant en uitdagend blijft.

Kies voor groepsessies op maat

We kunnen je aan een bestaande groep toevoegen, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld met je vrienden of familieleden regelmatig een op maat gemaakte groepssessie bij ons mee te maken. Wil je meer weten over de mogelijke abonnementen of de verschillende mogelijkheden van een group training in Tilburg? Neem dan snel telefonisch contact met ons op via 06 18 72 50 87 of per e-mail via info@ptcoffeeclub.nl.

Bekijk ook eens:

Fitness coaching Tilburg | Sporten Tilburg | Gym Tilburg

CONTACT

Nassauplein 9A - 5046 PA TILBURG

Tel: 06 18 72 50 87

Email: info@ptcoffeeclub.nl

Bedankt voor uw bericht! We nemen z.s.m. contact met u op.

bottom of page